Ці сирні палички готують незвичайним способом. Для них не ріжуть сир на шматки, а труть на дрібній тертці. Тоді сирне тісто розкачують і ріжуть на тонкі смужки. Це хороша закуска до густих соусів. Хоча їх можна подавати як окрему страву.
Інгредієнти:
Вершкове масло - 100 г
Борошно - 100 г
Пармезан - 50 г
Паприка - 1 ст. л.
Часникова суміш - 1 ст. л.
Сухі трави - 1 ст. л.
Жовток - 1 шт.
Приготування:
Холодне масло нарізати дрібними кубиками по 0,5 см. Намагайтеся менше торкатися руками масла, щоб воно не почало танути - це дуже важливо.
Пармезан дрібно натріть.
У глибокій чаші розтерти руками кубики масла в борошні. Вимішуйте суміш між пальців, вийде пісочна маса.
Додайте всі спеції і пармезан. Продовжуйте вимішувати до отримання однорідної маси.
Введіть жовток і остаточно перемішайте все до отримання гладкого тіста.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі котлети готують з м'яким сиром та кабачками
Скачайте кулю, оберніть плівкою і поставте в холодильник на 30 хв.
Розкачайте тісто на посипаній борошном поверхні до товщини 0,5 см.
Ножем для піци наріжте тонкі смужки і перекладіть на деко, застелене пергаментним папером. Не робіть їх занадто довгими, тому що вони досить ламкі.
Випікайте при 180-190°С 10-15 хв. - до золотистої скоринки.
Коментарі