Інгредієнти:
йогурт - 1 склянка
цедра 1 лимона
філе індички - 400 г
родзинки - 100 г
помідори - 2 шт
яблуко кисло-солодке - 1 шт
солоний арахіс - 100 г
кунжут - 2 ст. л
рукола - 100 г
Приготування:
У каструлю налити воду і поставити на вогонь. Коли вона закипить, покласти філе індички цілим шматком.
Відварити до готовності. Охолодити.
Нарізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді 5 хвилин з усіх сторін.
М'ясо має стати хрустким зовні. Родзинки залити гарячою водою на 10 хвилин.
Помідори і яблука помити. Розрізати на частини і очистити від насіння.
Порізати на дрібні кубики і покласти в салатницю.
Руколу помити і порвати руками на великі шматки.
Солоний арахіс один раз подрібнити у блендері. Мають бути горішки не перемелені в порошок, а середні шматки.
Лимон помити і на тертці зняти з нього цедру. Змішати її з натуральним йогуртом.
Об'єднати всі продукти і залити соусом з йогурту. Перемішати.
Зверху салат посипати кунжутом.
Коментарі