Піца для багатьох людей є улюбленою стравою. Для урізноманітнення смаку часто кухарі вигадують нові начинки. А можна просто змінити сам процес приготування - заплести у косічку. Від цього піца стане оригінальною. Гості здивуються не тільки приємним виглядом, а й смаком.
Інгредієнти:
1 лист тіста для піци
60 мл томатного соусу
120 г тертої моцарелли
150 г пепероні
1 ч. л. сушеного орегано
Приготування:
Духовку нагріти до 220 градусів.
Деко застелити папером для випічки.
Розкачати тісто для піци, злегка розтягуючи руками.
Зробити надрізи на тісті, щоб потім сплести їх у косичку.
Викласти начинку, починаючи з соусу.
Переплести краї тіста, сплітаючи косичку.
Зверху покласти пепероні і поставити пектися на 15-20 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
Охолодити 5 хвилин і подавати теплою
Коментарі