Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2016 10:42

Оригінальні яблука фрі вмочують в солодкий соус

Оригінальні яблука фрі вмочують в солодкий соус

Яблука можна їсти свіжими або запечені в духовці з сиром та медом. Якщо ж хочеться чогось оригінального, варто запекти їх як картоплю фрі. Хрусткі шматки виходять з цукровою карамеллю та ароматом кориці.

"Для "фрі" підійдуть будь-які сорти яблук, - каже житомирянка Леся Фрисюк, 26 років. - Лише не беріть маленькі. Із великих виходять хрусткіші шматочки".

Інгредієнти:

2 яблука

5 ст. л. масла

1 ст. л. цукру

1 ч. л. кориці

Приготування:

Очистити яблука та порізати їх на довгі грубі смужки, як картоплю фрі.

Розкласти на застелене папером для випікання деко.

Розтопити в мікрохвильовуі вершкове масло. Помастити ним шматочки за допомогою кулінарного пензля.

Змішати цукор і корицю. Посипати ними яблука.

Читайте також: У лимонно-чорничні оладки додають ніжний сир та мед

Поставити у розігріту до 180 ° С духовку. Випікати 15 хвилин, поки краї не стануть коричневими.

Їсти яблука треба вмочуючи у солодкий соус, мед чи варення.

Зараз ви читаєте новину «Оригінальні яблука фрі вмочують в солодкий соус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути