Здавалося б, важко зараз кого можна здивувати приготувавши пельмені. А ні. Мало хто куштував їх сирними. Мова йде не про сирну начинку, а тісто. Такі пельмені фарбують морквяним соком. Подають їх з соєвим соусом змішаним зі сметаною. Усе просто, як підключити фантазію.
Інгредієнти:
Сметана 15% 150 г
Борошно 500 г
Яйця 2 шт.
Олія 15 г
Морквяний сік 200 г
Сіль 1 г
Перець чорний мелений 2 г
Фарш м'ясний (яловичий) 200 г
Соєвий соус 50 мл
Сир твердий 50 г
Приготування:
Висипати борошно на стіл гіркою і зробити в ньому невелике заглиблення. Акуратно влити туди яйця і морквяний сік з 1/2 ч.л. солі і олії.
Перемішати, поступово збираючи борошно з усіх боків, поки не вийде круте тісто.
Фарш змішати з натертим сиром і додати солі і перцю, перемішати.
Читайте також: Фаршировані перці по-грецьки запікають з сиром фета
Викласти невелику кількість фаршу на основу з тіста і сформувати пельмень.
Варити їх треба 5 хвилин.
Сметану і соєвий соус ретельно змішати і подавати до пельменів.
Коментарі