середа, 19 жовтня 2016 12:49

М'ясне рагу з квасолею та гарбузом готують у горщиках

Ароматне рагу з квасолі з гарбузом є прекрасним варіантом урізноманітнити щоденне меню. Воно врятує ситуацію коли картопля та вермішель набридли і хочеться чогось нового, але легкого в приготуванні. Рагу виходить ситне завдяки свинині та квасолі, і пікантне від часнику.

Автор: goodhouse.com.ua
 

Інгредієнти:

червона квасоля 220 г

свинина 300 г

олія 1 ст. л.

цибуля 1 шт.

гарбуз 250 г

томатна паста 250 г

часник 1 зубч.

солодкий перець 180 г

бульйон 250 мл

сіль за смаком

перець за смаком

перець чилі 1 шт.

Приготування

Квасолю попередньо замочуємо на добу. Наступного дня відварюємо протягом 2 год. - так, щоб вона була м'яка, але не розварена.

Включаємо духовку і розігріваємо до 160 градусів. У томатну пасту додаємо розчавлений часник, сіль, перець.

Обсмажуємо нарізану цибулю до м'якості на розігрітій сковороді в олії.

Додаємо до цибулі порізані на шматочки гарбуз, м'ясо, нарізаний смужками перець, томатну пасту і відварену квасолю.

Читайте також: М'ясне рагу у червоному вині смакує по-італійськи

Вливаємо туди ж бульйон і доводимо до кипіння.

Розкладаємо масу в горщики і ставимо в духовку на 1,5-2 год. Подаємо в горщиках.

Зараз ви читаєте новину «М'ясне рагу з квасолею та гарбузом готують у горщиках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути