пʼятниця, 30 вересня 2016 15:40

Курку запікають в апельсиновому соку

Курку запікають в апельсиновому соку
Фото: Vkontakte.ru

Мясо в апельсиновому соку виходить м'яким та ніжним.

Інгредієнти:

Апельсин — 1 шт.

Мед — 1 ст.л.

Каррі — 1 ч.л. без гірки

Сіль за смаком

Перець червоний мелений — 1/2 ч.л.

Олія — 2 ст.л.

Курятина — 800 г.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Груші цілими запікають у шоколадно-мигдалевому десерті

Приготування:

Всі складові змішати в маринад, покласти шматки курки. Залишити на 2 години. Викласти в форму та запікати 30-40 хвилин при температурі 220 градусів.

Зараз ви читаєте новину «Курку запікають в апельсиновому соку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути