вівторок, 01 грудня 2015 14:26

Як недорого урізноманітнини меню: 4 рецепти приготування макаронів

Макарони - страва, яка для багатьох господинь є порятунком на кухні, поки немає ні часу, ні бажання готувати щось складне. Вони можуть догодити кожному, і тим, хто не хоче морочитися і шукає швидкі шляхи приготування обіду або вечері, і тим, хто хоче знайти ексклюзивний рецепт. Поєднувати їх можна майже з будь-якими продуктами.

Макарони по-флотськи

Автор: altarta.com
 

Інгредієнти:

м'ясний фарш - 500 г

макарони - 400 г

цибуля - 1 шт.

олія - за смаком

сіль, перець - за смаком

Приготування:

Відварити макарони до готовності в підсоленій воді.

Дрібно нарізати цибулю. Розігріти сковороду з олією, викласти м'ясний фарш. Можна додати трохи киплячої води.

Коли м'ясо почне підрум'янюватися, додати нарізану цибулю.

Посолити і поперчити. Тушити до м'якості цибулі.

Додати макарони, добре перемішати.

За хвилину до готовності додати нарізану петрушку.

Паста з брокколі

Автор: altarta.com
 

Інгредієнти:

паста - 200 г

брокколі - 250 г

оливкова олія - 3 ст.л.

маслини - 100 г

пармезан - 50 г

часник - 1 зубчик

сіль - за смаком

Приготування:

Обсмажити зубчик часнику в олії, видалити його.

Додати маслини і бланшовані суцвіття брокколі.

Обсмажити кілька хвилин на середньому вогні.

Відварити пасту, додати в сковорідку з брокколі і оливками.

Протушкувати 10 хвилин.

Викласти на тарілку і додати тертий пластинками сир.

Паста з грибним соусом

Автор: altarta.com
 

Інгредієнти:

печериці - 200 г

часник - 1 зубчик

оливкова олія - 2 ст.л.

вершкове масло - 50 г

тертий сир - 50 г

біле сухе вино - 100 г

сіль, перець - за смаком

петрушка - за смаком

паста - 250 г

Приготування:

Порізати гриби на шматки. Розігріти в сковороді олію, додати часник і дати підрум'янитися.

Додати гриби і обсмажити їх. Зменшити вогонь, влити вино, дати йому випаруватися.

Додати дрібно нарізану петрушку і готувати ще 5 хвилин.

Відварити пасту у великій кількості підсоленої води, злити воду.

Додати в пасту приготований грибний соус, масло і тертий сир.

Паста з курячим філе

Автор: altarta.com
 

Інгредієнти:

макарони - 500 г

куряче філе - 500 г

помідори - 3 шт.

солодкий перець - 3 шт.

петрушка, базилік - кілька гілочок

часник - 3 зубчики

оливкова олія - за смаком

сіль, перець - за смаком

сметана - 200 мл

Приготування:

Порізати курячу грудку на невеликі шматочки, посолити, поперчити і залишити на 15 хвилин.

Помідори залити окропом на хвилину і очистити від шкірки.

Нарізати їх і солодкий перець дрібними кубиками. Дрібно порізати петрушку і базилік.

На великій сковороді на оливковій олії обсмажити до золотистого кольору розчавлений часник, потім часник викинути.

Додати курячу грудку і смажити на сильному вогні 5-7 хвилин.

Потім додайте нарізані помідори і солодкий перець, тушкувати ще кілька хвилин. Додати сметану, прогріти і зняти з вогню.

Відварити пасту, злити воду, додати макарони до готової курячої грудях і акуратно перемішати. Подавати, прикрасивши зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Як недорого урізноманітнини меню: 4 рецепти приготування макаронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути