середа, 05 серпня 2015 11:42

Хрусткі сендвічі з сиром готують без хліба

Гарячі бутерброди - це найбільш швидкий і легкий в приготуванні сніданок. Хрусткий хліб і сир, що тягнеться, так і тануть у роті! Проте, як бути тим любителям цієї смачної страви, які виключили хліб зі свого раціону? Пропонуємо вам рецепт хрустких сендвічів без грама борошна.

 

Інгредієнти:

Для "хліба":

- головка цвітної капусти

- 1 яйце

- 50 г тертої моцарелли

- морська сіль

- перець

Для сирного соусу:

- 1 ст. л. вершкового масла

- 85 г тертого гострого сиру чеддер

Приготування:

Цвітну капусту розберіть на суцвіття і подрібніть в блендері не занадто дрібно. Крупинки мають бути розміром приблизно з рисинку. Повинно вийти приблизно 3 склянки.

Проваріть капусту в мікрохвильовці протягом 8 хвилин, до готовності. Вичавіть капусту в рушник, щоб видалити зайву вологу. Перекладіть капусту в миску, додайте збите яйце, терту моцарелу, сіль, перець і добре перемішайте.

Деко вистелити пергаментним папером, змастіть оливковою олією і сформуйте з суміші 4 квадратні коржі. Запікайте в духовці протягом 15-16 хвилин при температурі 220 градусів.

На отримані скибочки з одного боку потрібно намастити масло. Розігрійте сковороду, покладіть скибочку масляною стороною вниз, зверху посипте сиром і накрийте другою скибочкою масляною стороною вгору. Обсмажуйте з кожного боку по 2-4 хвилини до золотистої скоринки.

Зараз ви читаєте новину «Хрусткі сендвічі з сиром готують без хліба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути