середа, 24 лютого 2016 20:10

Фаршировані мигдалем фініки мають апельсиновий присмак

Фініки називають "ягодами життя". Вони настільки поживні, що харчуючись тільки ними і водою, можна прожити кілька років. Щоб отримати максимум користі від цього чудо-плоду фінікової пальми не обов'язково його їсти у вигляді сухофруктів. Можна готувати другі страви, запікати птицю, овочі і випічку. Та якщо немає сил чи бажання довго стояти біля плити, краще приготувати легкий, але надзвичайний десерт. Фаршируючи фініки мигдалем, переплітаються два смаки, які ідеально доповнюються цитрусовим ароматом. Апельсинова кислинка робить страву помірно солодкою.

Автор: tastymenu.su
 

Інгредієнти:

Великі фініки – 300 г.

Яєчні білки – 2 шт.

Цукрова пудра - 150 г

Мигдаль – 100 г

Апельсинова цедра - 2 ч. л.

Приготування:

З одного боку зробити надріз у фініках, щоб дістати кістку.

Міксером збити білки з цукровою пудрою. Має вийти густа піна.

Сюди додати мелений мигдаль та апельсинову цедру.

Мигдаль можна подрібнити у блендері або потовкти в ступі.

Цим кремом наповнити фініки з середини. Він має виглядати по краях.

Зараз ви читаєте новину «Фаршировані мигдалем фініки мають апельсиновий присмак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути