Ексклюзиви
середа, 01 березня 2017 19:00

Чим харчуватися в піст замість м'яса

Чим харчуватися в піст замість м'яса
Фото: supercook

М'ясо, яйця та молочні продукти містять білок, необхідний для повноцінного життя людини. Саме ці харчі не їдять у піст. Існує низка рослинних продуктів, якими можна замінити небажану у піст їжу. Про них пише likar.info.

Бобові. Страви з сочевиці, гороху та квасолі багаті білками. Свіжа зелень і злаки допоможуть шлунку перетравити ці продукти. Сюди належить арахіс. Він окрім білків містить поліненасичені жирні кислоти та жири. Однак від арахісу можна поправитись. Тому його рекомендують вживати зі свіжими овочами. Бобові добре їсти з кашами.

Соя. Містить багато білку, який засвоює організм. Однак соєве "м'ясо" та молоко слід вживати у невеликій кількості, щоб не викликали алергію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У який день посту можна їсти рибу та вино

Гриби та овочі. Але не варто налягати на мариновані гриби. Бо містять оцет та консерванти. Краще вживати сушені або свіжі печериці.

Окрім того, багато жирів міститься в оливках і маслинах, горіхах, зернятах, авокадо, кокосі. Ці продукти додадуть відчуття ситості.

Зараз ви читаєте новину «Чим харчуватися в піст замість м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути