середа, 24 лютого 2016 11:36

Бісквітні оладки зі смородиною мають легку кислинку
5

Фото: gazetki.by

Оладки по праву є улюбленцями малюків і справжньою окрасою сімейного сніданку. Готувати їх просто і недовго. Завдяки бісквітній основі вони виходять завжди пухкі та смачні. Ця ситна та корисна страва є ідеальним початком дня. Кислинка, яка є в оладках, чудово доповнює ніжний смак і робить їх особливими.

Інгредієнти:

Яйця - 4 шт.

Цукор - 1 ст.

Борошно - 1 ст.

Чорна смородина ( заморожена) - 1 ст.

Крохмаль - 1 ст. л.

Ванілін за смаком

Приготування:

Промиті і підсушені від води ягоди обкачати в борошні або крохмалі.

Жовтки відокремити від білків.

Білки збийте в піну. Жовтки розтерти з цукром до білого кольору.

Жовткову суміш тонкою цівкою влити в білки, збиваючи міксером.

Борошно змішати з ваніліном, просіяти через сито і порціями додавати в суміш.

Обережно перемішувати весь час в одному напрямку, щоб не пом'яти білкову піну.

Всипати ягоди і ще раз акуратно перемішати.

Смажити як звичайні оладки на сковороді з олією. Робити це краще під кришкою і на маленькому вогні.

Дуже смачно виходить з полуницею, суницею, малиною і чорницею.

Зараз ви читаєте новину «Бісквітні оладки зі смородиною мають легку кислинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути