Інгредієнти:
грудинка на кістці - 1 кг
серце - 500г
мисливські ковбаски - 6 шт
солоні огірки - 3 шт
цибуля - 1 шт
морква - 2 шт
картопля - 6 шт.
огірковий розсіл - 0,5 склянки
томатна паста - 1 ст. л.
чорнослив - 100 г
маслини - 10 шт.
куркума - 1 ч. л.
чорний перець, сіль - за смаком
порізана зелень - для подачі
Приготування:
Покласти грудинку в каструлю, залити водою і довести до кипіння, зняти піну. Нехай провариться 20 хвилин, тоді приступати до решти продуктів.
Овочі почистити. Кортоплю порізати маленькими кубиками та додати в каструлю.
Цибулю одну і моркву нарізати, покласти до м'яса в каструлю, проварити 1 годину при мінімальному кипінні, потім бульйон процідити.
Зняти м'ясо з кістки, не крупно порізати. Теж саме зробити з мисливськими ковбасками.
На розігріту сковороду покласти порізану дрібно другу цибулину. Обсмажити до прозорості..
Всі прожилки і судини у серця видалити. Порізати його кубиками і покласти також смажитись до золотистої скоринки.
Потім додати це в киплячий бульйон, півгодини проварити на слабкому вогні. Огірки та чорнослив дрібно нарізати.
Мисливські ковбаски обсмажити. Додати їх та чорнослив, огірки, томатну пасту і розсіл до солянки.
Приправити і 15 хвилин потомити під кришкою. При подачі солянки, у миску додати подрібнену петрушку і маслини.




















Коментарі