четвер, 01 грудня 2016 16:26

Як правильно прикрашати стіл у новорічну ніч

Автор: wom-paradise.ru
 

Для зустрічі року Вогняного Півня потрібно підготуватися наперед. У декорі новорічного столу мають переважати червоні і золоті відтінки та натуральні тканини. Можна розбавити ці тони яскравими фарбами і білими серветками.

Новорічні свічки красиво завершують прикрашання святкового столу. Їх треба підбирати в таких самих кольорах як і скатертину. Вони створять на столі приємну атмосферу. Актуальними будуть свічки у вигляді Діда Мороза і Снігуроньки, в вигляді красивих зірочок і сніжинок.

Доречними будуть яскраві статуетки із зображенням Півня. Він буде символом майбутнього вдалого року. Також можна купити із зображенням веселого сніговика, Діда Мороза або оленів.

Не можна використовувати на столі пластиковий посуд. Найкраще віддавати перевагу глині, фарфору або ж дереву. Якщо ж говорити про кольорову гаму, то тут підійдуть зелені, червоні або ж сині тарілки.

Готувати треба страви, які сподобаються півневі. Він любить зерна і злаки. Кукурудзяні зерна або консервована кукурудза - це ідеальний інгредієнт в новорічне свято. Саме він доповнює багато салати і страви.

Інші злаки, такі як вівсянка, пшоно, рис, просо також можуть бути присутніми на столі, і означатимуть ваше багатство. Фрукти і овочі - це ще один хороший спосіб задобрити улюбленого Півня і урізноманітнити своє меню.

Гарбуз, огірок, капуста, яблука, буряк, кабачки - все це з задоволенням би склював Півень, і з радістю поділився б з вами.

Півневі не сподобається, якщо ви вирішите пригощати гостей м'ясом птиці. Також слід відмовитися від подачі до столу фаршированих курячих яєць, не варто їх використовувати і в оздобленні інших святкових страв. Ви можете додавати яйця в салати, а для сервірування страв вибрати перепелині яйця.

Зверніть увагу на смачне желе, яке може бути дуже апетитним, а головне яскравим і красивим. Яскравість - це важливий аспект новорічних страв, так як Півень 2017 любить все дуже свіже, різнобарвне і апетитне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти гарячого шоколаду на різні смаки

Щоб здивувати всіх гостей і порадувати себе, приготуйте до Нового Року 2107 якийсь оригінальний торт, про який давно мрієте. Зробіть його у формі ялинки або сніжинки, півня або курки

Який же Новий Рік 2017 без смачних, міцних і прохолодних напоїв? Особливо актуально буде в цю ніч пити червоне вино з глибоких красивих келихів.

У новорічну ніч 2017 подбайте про те, щоб на вашому столі обов'язково стояло парочка коктейлів, так як півень 2017 особливо любить цей напій і буде його чекати. До речі, слово "коктейль" в перекладі з англійської означає "півнячий хвіст", так що з задоволенням готуйте ці смачні напої для свого столу і радуйте ними своїх друзів.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно прикрашати стіл у новорічну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути