пʼятниця, 23 вересня 2016 06:45

Путін, Сурков і Шойгу перебувають у зоні смертельної досяжності

Один випадок — це просто випадок. Два поспіль — змушують замислитися. А три — думати про закономірність. Протягом тижня сталися одразу три аварії за участю машин високопосадовців Московії.

Спочатку на Кутузовському проспекті у броньований президентський БМВ, вискочивши на зустрічну смугу, на швидкості врізався невідомий "Мерседес". Водій Путіна загинув на місці. Винуватця зіткнення госпіталізували у важкому стані.

За кілька днів сталася дорожня аварія за участю авто помічника президента РФ Владислава Суркова, що рухалося розділовою смугою. Аби дістати службовий БМВ, таксистові жовтим "Фордом" довелося перетнути дві суцільні лінії. Випадок швидко зам'яли. Оскільки ніхто не постраждав, сторони розійшлися, заявивши про відсутність обопільних претензій.

І нарешті дивна пригода з машиною, що зустрічала й обслуговувала міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Той прилетів в окупований Крим спостерігати за незаконними військовими навчаннями. Авто поплічника Путіна провалилося під асфальт — з ями дістали шість тіл.

Останні два випадки кремлівська пропаганда постаралася вивести з поля інте­ресу підконтрольного суспільства. Зведені докупи зі смертю путінського водія вони наштовхували б громадян на небажані висновки.

Адже загинув не хтось малопомітний із кремлівської обслуги — найкращий і найнадійніший водій президента, який мав 40-річний стаж бездоганного кермування. Загинув на маршруті, яким міг рухатися лідер країни. Це дало підстави британській "Дейлі мейл" припустити замах на Путіна. На думку журналістів газети, його здійснили "агенти іноземної розвідки".

Менш категоричну версію висунула газета "Зе Мілленіум Репот" — маємо справу з попередженням. Кривавим посланням кривавому правителю.

Можна погоджуватися з цими версіями. Можна не погоджуватися. Сперечатися, які сили кинули виклик диктаторові — внутрішні чи зовнішні. Можна говорити навіть про кармічний збіг. Але один висновок надто очевидний, аби його не помічати.

Недавні аварії показали — Володимир Путін, Владислав Сурков, Сергій Шойгу та інші творці фашистського режиму, який править Московією, перебувають у зоні реальної досяжності. Вчора дістали їхні авто — завтра дістануть пасажирів цих авто.

А те, що події збіглися в часі, свідчить про серйозність попередження.

Зараз ви читаєте новину «Путін, Сурков і Шойгу перебувають у зоні смертельної досяжності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути