пʼятниця, 30 грудня 2016 07:00

Помічник Лещенка працював на "Русский блок"

"Вивчив ухвалу Апеляційного суду Києва. Він відхилив позовну заяву представника депутата Сергія Лещенка в його процесі проти колишнього депутата Миколи Мартиненка. Звернув увагу на особу представника. Це Васильняк Роман Іванович. Людина з такими даними дійсно працює помічником Лещенка на громадських засадах", — написав у "Фейс­буку" журналіст 40-річний Сергій ІВАНОВ 27 грудня.

Роман Васильняк був членом ­окружної виборчої комісії від партії "Русский блок" 2012 року. В Україні її заборонив суд у травні позаторік. Її представники закликали до сепаратизму й порушення територіальної цілісності держави.

"Торік, у листопаді, писав текст "Русские следы", як Лещенко допомагає повернутися в Україну людям Семена Могилевича (російський кримінальний авторитет, ­народився в Києві. — ГПУ) і спів­працює з Костянтином Григоришиним (російський мільярдер, отримав українське громадянство. — ГПУ). Тоді навіть уявити не міг, що навколо нього так натоптано. В кейсі банку "Надра" спливає олігарх Григоришин. На його зв'язок із нардепом Лещенком неодноразово вказувала преса. Сам Лещенко не заперечує, що системно отримує інформацію від Григоришина", — продовжує Сергій Іванов.

Раніше повідомляв, що Лещенко в одному з депутатських запитів вимагав повернути право в'їзду на територію України громадянину США Іллі Сегалю. Він із братом Вадимом вивели з України $25 млн. Взяли гроші у банку "Надра", який згодом збанкрутував. Їх розшукує Інтерпол.

Зараз ви читаєте новину «Помічник Лещенка працював на "Русский блок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути