пʼятниця, 24 червня 2016 05:25

"Суспільство оцінить уряд Яценюка за три-чотири роки"

— Як і в будь-якій країні світу, в Україні ніколи не оцінять жорстких реформ в економіці. Бо одразу не видно їх результату, а незручності — очевидні, — каже політолог 38-річний Віктор Таран.

Досягненнями уряду Арсенія Яценюка українці назвали систему субсидій і створення Національної поліції. Це засвідчило соціологічне дослідження Українського інституту майбутнього.

— Результати роботи уряду Яценюка побачимо за два-три роки, — говорить Віктор Таран. — Так було в Польщі з урядом Бальцеровича й багатьма іншими реформаторами. Кабінет міністрів Яценюка зробив низку позитивних справ. Почав наводити порядок в енергетичній галузі, позбувся залежності від російського Газпрому, взявся перевірити достовірність нарахування пенсій. Стали скорочувати державний зовнішній борг. Цього не було за жодного попереднього уряду. Експерти оцінять зроблене Яценюком за півтора-два роки. А суспільство зробить це років за три-чотири.

Зараз ви читаєте новину «"Суспільство оцінить уряд Яценюка за три-чотири роки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути