Ексклюзиви
четвер, 02 лютого 2017 12:48

Учитель заразив мережу своїми "гудморнінгами" зі школярами

Автор: Youtube
 

Баррі Уайт, учитель п'ятих класів англійської мови в Північній Кароліні, США, використовує цікаве рукостискання з усіма його учнями. Для кожної дитини - воно особливе.

"Діти знають, що коли вони потрапляють до вхідних дверей, ми робимо всілякі "гудморнінги". Це радує їх і заряджає енергією для ефективної роботи в класі", - вважає учитель.

Кожне рукостискання відрізняється, має власні ходи, які розкривають особистість школяра.

"Я почав з одного простого рукостискання торік. В цьому році став робити рукостискання з дітьми на перерві. Це були просто один або два учні, а потім "гудморнінги"стали заразними. Тепер діти намагаються не пропустити урок".

Автор: Youtube
 

Робити різні привітальні комбінації не складно - вважає вчитель.

"Це м'язова пам'ять на даний момент. Я роблю їх так часто з ними. Знаю певні кроки, які асоціюються з деякими дітьми. До всіх потрібен індивідуальний підхід".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителя засудили за вірш про Україну

"Рукостискання Баррі представляють свій власний стиль будувати стосунки. Коли я виходжу з кімнати моїх вчителів, то бачу вплив цих сильних і довірчих відносин. Коли діти знають, що їх учитель дбає про них, вони уважні, краще займаються, щоб бути успішними", - вважає директор школи Ешлі Парк, у якій працює неповторний учитель.

Дивіться відео, яке миттєво стало хітом інтернету.

Американський вчитель Дуейн Рід замість банального "Ласкаво просимо до класу" вирішив розворушити учнів і відправив їм свою пісню, виконану в стилі репу.
Зараз ви читаєте новину «Учитель заразив мережу своїми "гудморнінгами" зі школярами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути