середа, 22 лютого 2017 12:49

Школярка звернулась до поліції, щоб їй допомогли з домашнім завданням
5

10-річна школярка з Огайо Лєна Дрейпер звернулася до поліції, щоб їй допомогли вирішити приклад з математики.

З поліцією міста Маріон дівчинка зв'язалася, відправивши повідомлення в Facebook. "У мене проблеми з домашньою роботою. Чи не могли б ви трохи допомогти мені?" - написала вона.

  Поліцейський Бі Джей Грубер не відмовив дівчинці у допомозі із домашнім завданням
Поліцейський Бі Джей Грубер не відмовив дівчинці у допомозі із домашнім завданням
Їй відповів лейтенант Бі Джей Грубер. Виявилося, що дівчинка не може вирішити приклад: (8+29)*15. Поліцейський пояснив, що потрібно додати числа в дужках, а потім помножити на 15.
Тоді школярка запитала, як зробити складніший приклад: (90 + 27) + (29 + 15) x 2. Поліцейський відповів, що потрібно додати числа в дужках і помножити результат на два.
Автор: facebook.com/molly.draper
 
Скріншоти листування опублікувала мати дівчинки. Постом поділилися понад 2,5 тис. користувачів. Деякі з них звернули увагу на помилку лейтенанта Грубера: у другому прикладі потрібно було насправді помножити на два суму чисел, що стоять в дужках праворуч, а вже потім додати з сумою чисел з лівих дужок.

Пізніше поліцейський сказав: він сподівався, що дівчинці потрібна допомога з історії. "Я відчував себе досить упевненим у моїх відповідях на обидва питання і, можливо, це спрацювало проти мене у другому прикладі", - розповів Грубер.

За його словами, в поліції не бачать різниці між тим, як дитина звернулася до поліцейських за допомогою: на вулиці або в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу підкорили вчителі, які дають дітям набагато більше, ніж знання

Місцевій газеті дівчинка сказала, що не завжди можна сподіватися на поліцію при виконанні домашнього завдання. Але у неї є запасний план. "Я тоді подзвоню мисливцям за привидами", - пояснила вона.

Хлопець на ім'я Джейсон викликав поліцейського Коді Вільямса на танцювальний батл посеред вулиці в Північній Кароліні, США. Відео поєдинку миттєво стало вірусним в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Школярка звернулась до поліції, щоб їй допомогли з домашнім завданням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути