пʼятниця, 23 грудня 2016 20:58

Мережу підкорив наймиліший Санта
7

 

У лікарні Атланти вирішили, що кожен малюк перед Новим роком має зустрітися із зимовим чарівником, і запросили Санта-Клауса відвідати найменших пацієнтів.

 
 
Ці дівчата-близнючки народилися на 9 тижнів раніше терміну через відшарування плаценти. Вони виявилися сильними і здоровими, але були такі малі, що лікарі залишили їх у відділенні інтенсивної терапії, поки вони не зміцніють. Рейчел Шпеєр, мати дівчаток, була в числі тих, хто з радістю погодився скрасити лікарняні будні новорічною фотосесією із Санта-Клаусом.
 
 

"Санта був такий милий і ніжний з нашими дівчатками. Їх старші брат і сестра чекають нас вдома, і прикрасили для них ялинку, але дівчата поки не можуть її побачити. Добре, що Санта сам прийшов до них в лікарню", - говорить Рейчел.

Такі фотосесії з маленькими пацієнтами та їхніми батьками проводять у лікарні Атланти другий рік. Організатори впевнені, що це дає сім'ям надію і впевненість у тому, що все буде добре.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трійнята, яким не давали шансів, покинули лікарню

"Наша місія - забезпечити комфорт і підтримку сімей, які зіткнулися з важкою ситуацією хвороби маленької дитини. Такі фотосесії - лише одна з речей, які ми робимо для них", - розповіла Хайді Сквайр, координатор благодійної програми.

 
5-річний невиліковно хворий хлопчик помер на руках у Санта-Клауса в лікарні в Теннесі, США. Хлопчик запитав Санту, куди він потрапить після того, як помре. Шмітт-Матц, який грає роль казкового персонажа, відповів, що хлопчик буде ельфом номер один в команді Санти.
Зараз ви читаєте новину «Мережу підкорив наймиліший Санта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути