Ексклюзиви
понеділок, 20 лютого 2017 19:12

Фото двох пар близнюків показали силу любові між ними
12

Фото: Juliet Cannici

Нещодавно у родині фотографа Джульєт Каннічі народилася друга пара близнюків - дівчатка Джіа і Джемма. У них є старші брат і сестра - Ніко і Сієна, 3 роки. Діти були щасливі дізнатися, що у них з'являться брати або сестри. Вони розмовляли з малюками в животі у матері.

"Тепер, коли Джіа і Джемма з нами, близнюки дуже ніжні з ними, вони люблять тримати і годувати їх. Це неймовірне видовище", - розповіла Джульєт.

Коли новонародженим близнюкам було 11 днів, Джульєт взяла напрокат одяг у дорогому магазині і приготувалася знімати в домашній фотостудії. Але старшим близнюкам було настільки незатишно у нарядах, що знімки вийшли невдалими.

Джульєт зрозуміла, що подібний офіційний підхід чужий дітям: близнюкам дозволили вільно грати і веселитися. Портрети, на яких старші діти обіймають своїх сестер, вийшли неймовірно зворушливими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двійнята прожили разом 11 днів

"Сподіваюся, що, коли люди будуть дивитися на ці кадри, то побачать щиру радість і задоволення на обличчях дітей", - каже фотограф.

26-річна австралійка Кім Туччі стала мамою 4 дівчаток і 1 хлопчика у січні торік. Жінка на відмінно справляється з малюками і ділиться подробицями свого життя в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Фото двох пар близнюків показали силу любові між ними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути