субота, 04 березня 2017 11:23

Діти поховали рибок за звичаєм вікінгів

Автор: PAPDALE PRIMARY SCHOOL
 

Учні початкової школи міста Керкуолл, що на одному з Оркнейських островів Шотландії, поховали золотих рибок, які жили в їхньому класі, за звичаєм вікінгів.

За словами вчительки, це допомогло дітям краще пережити втрату, пише Mashable.

Рибок Баблза і Фредді подарували дітям на Різдво, але їх життя було недовгим. Малюки сильно засмутилися, дізнавшись, що їх улюбленців більше немає. Але піднеслися духом, коли класний керівник Корі Еддінгтон запропонувала поховати рибок за древнім скандинавським звичаєм.

Автор: PAPDALE PRIMARY SCHOOL
 
Автор: PAPDALE PRIMARY SCHOOL
 

Школярі зробили для рибок човни з картону, а потім спалили їх разом з тілами рибок на березі однієї з місцевих річок. Учні також прочитали урочисті надгробні промови. За словами дітей, на палаючих човнах рибки відправляться прямо у Вальгаллу, де їх охоронятимуть скандинавські боги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитинство прекрасне: найемоційніші фото

"Ми розуміємо, їх більше немає, але так добре знати, що вони відправляться у рай для вікінгів. Це робить всю ситуацію не такою сумною", - розповів один зі школярів.

Автор: PAPDALE PRIMARY SCHOOL
 

Вихованці дитсадка в американському місті Нью-Гемпшир провели весілля двох качок із живого куточка. Діти влаштували справжню весільну церемонію для своїх улюбленців - Плампті і П'єра. За словами малюків, птахи закохалися один в одного два роки тому, щойно вилупилися.

Зараз ви читаєте новину «Діти поховали рибок за звичаєм вікінгів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути