понеділок, 17 вересня 2012 06:15

Найкращу програму має кандидат по "Соснівському" округу

Однією з кращих передвиборних програм на Черкащині визначили програму кандидата в нардепи, самовисуванця в окрузі №195 Петра Душейка. Про це повідомляють експерти Черкаської обласної організації Комітету виборців України. Аналізуючи програми, вони з'ясували, що лише небагато з них дійсно варті уваги.

— Я похвалю кандидата, щодо якого нас дуже важко звинуватити в симпатії. Колись ми дуже серйозно боролися з адмінресурсом на Чорнобаївщині, і тодішній голова райдержадміністрації Петро Душейко дуже на нас сердився. Але почитавши його програму, я хочу зробити комплімент: це єдиний кандидат, який піднімає актуальні та важливі речі, — говорить 32-річний Юрій Сас, керівник програми довготермінового спостереження КВУ. — Наприклад, питання зміни порядку успадкування майна. Взагалі, порядок обліку майна і власності є одним з наріжних каменів побудови нормальної системи економіки в Україні. І Петро Душейко, мабуть, на підставі життєвого досвіду зрозумів, яке питання є реально важливим та потребує вирішення.

Раніше голова Комітету виборців Олександр Черненко назвав Петра Душейка "упізнаваним" та "фінансово спроможним" кандидатом по одномандатному виборчому округу №195. На думку експерта, Петро Душейко буде на цьому окрузі одним із головних претендентів на депутатський мандат.

Зараз ви читаєте новину «Найкращу програму має кандидат по "Соснівському" округу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути