Ексклюзиви
понеділок, 07 листопада 2011 05:45

На "Уманьхліб" змінили охорону

У п'ятницю, 28 жовтня, в Умані на підприємство "ТК "Уманьхліб" кілька осіб намагалися потрапити без дозволу. До адміністрації хотіла пройти правонаступник колишнього голови правління Емма Костюк зі своїми юристами.

Близько 15.20 на прохідній підприємства кілька людей сваряться з охоронцями. Вимагають, щоб їх пропустили. Охорона пояснює, що пройти на завод можуть тільки працівники за постійними чи тимчасовими дозволами. Акціонери мають право отримати всю необхідну інформацію на прохідній у кабінеті начальника відділу кадрів.

— Наше підприємство є підприємством харчової промисловості, — розповідає у понеділок Олександра Бевз, голова правління "ТК "Уманьхліб". — Пропускати будь-кого за чиїмось бажанням ми не можемо. Все має бути згідно з нормами пропускного режиму. Адже ми випікаємо хліб для десятків тисяч людей. У випадку необхідності Емма Василівна проходила пропускний пункт без обмежень. Вона прийшла, щоб отримати дивіденди та заробітну плату батька. Рух по території підприємства їй ніхто не обмежував. Ми не розуміємо, для чого юристи хотіли потрапити на підприємство, коли для місця зустрічі відвели кабінет начальника відділу кадрів. Туди прийшли касир і головний бухгалтер. Відповідно до закону, юристи не мали повноважень заходити на підприємство, проте вимагали пропустити їх. Їхні дії можна розцінювати як спробу рейдерської атаки.

На підприємстві змінили охорону та вдосконалили систему безпеки.

Зараз ви читаєте новину «На "Уманьхліб" змінили охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути