понеділок, 04 лютого 2013 07:45

"Купив велику банку одеколону за вісім рублів"

Автор: фото: Інна ІЩУК
  1536 гривень коштують парфуми ”Шанель Шанс”, 100 мілілітрів. Це найдорожчі в Черкасах. Їх продають у магазинах косметики
1536 гривень коштують парфуми ”Шанель Шанс”, 100 мілілітрів. Це найдорожчі в Черкасах. Їх продають у магазинах косметики

Які парфуми люблять депутати Черкаської обласної ради, дізнаємося в четвер 24 січня після позачергової сесії. Заступники губернатора Віталій Рябцев та Анатолій Безверхній розповісти про свої смаки відмовляються. Прес-служба Сергія Тулуба такої інформації про губернатора не надає.

— В армії купив свою першу бритву й велику банку "Тройного" одеколону за 8 рублів. Я тоді ще не брився, але хотів же виглядати доросліше. Поставив у тумбочку, а ввечері його вже не було, у смітнику побачив порожню пляшку, — розповідає Ігор Лещенко, 41 рік, депутат обласної ради від Партії регіонів. — Зазвичай купую флакони по 100 мілілітрів. Улюблені парфуми "Джон Варватос". Три роки тому друг подарував на день народження, тепер купую постійно. Коштують близько тисячі гривень. Користуюся щодня, коли приходжу на роботу, вони в мене там і стоять. Удома не люблю сторонніх штучних ароматів. Але дружині нічого не забороняю. Їй часто купую, вгадую із запахом, бо вибираю дорогі. Останні — "Ескада" й "Опіум". Найбільше люблю купувати в аеропорту в дьюті фрі — там гарантовано якісні.

Голова обласного осередку партії "Батьківщина" Анатолій Бондаренко, 38 років, має до 15 видів парфумів.

— Під кожен костюм — окремий аромат. Спортивний стиль — "Лакост". Діловий — "Уґо Босс", "Мільйон" Пако Рабанн. Сьогодні вранці користувався "Балдесаріні", — каже Анатолій Васильович у гардеробній облради. — Купую сам, і дружина дарує. Давно користуюся "Уґо Босс". Купую в черкаському магазині "Анаель". У середньому мої парфуми коштують 500 — 700 гривень, найдешевші — 300. Багато хто звертає увагу, часто вгадують "Мільйон". У машині завжди маю французькі "Толсом". Я і галстук підбираю такої ж фірми, як костюм. Дружині дарую "Шанель Шанс".

Депутат облради, "регіоналка" 34-річна Оксана Криницька 10 років користується парфумами Коко Шанель "Мадемуазель".

— Це єдині, від яких у мене не болить голова, — пояснює. — Подарували мені на свято, але вже не пам'ятаю, яке саме і хто. Шанелівські парфуми вважають ароматом ділових людей, такі нікого не дратують.

Голова обласної організації "Фронту змін" Наталія Старікова, 52 роки, має два улюблених аромати — французькі "Шанель Шанс" і "Версаче".

— У мої студентські роки були популярні польські "Тет-а-тет" і "Может быть". Вони коштували 1,7 рубля. Для студентів це було доступно, тому ними користувалися всі. Два роки тому брала "Мері Кей", а тепер тільки шанелівські — багато хто говорив компліменти.

Депутат облради від Партії регіонів 57-річна Софія Гнідая, директор Смілянського природно-математичного ліцею віддає перевагу "Шанель №5".

— На моїй полиці стоїть "Діор", "Версаче", "Шанель №5" і недавно відкрила для себе новий аромат — "Хлое", коштує 900 гривень. Я не економлю — флакон іде за місяць-півтора. На невідомі бренди не дивлюся. Пропонували "Емвей", навіть не хотіла слухати. Купують мені доньки і чоловік, дарують на свята, бо це моя слабкість. Я з молодості пам'ятаю, як купувала "Чорну магію", "Дюпон", "Клема". Вони коштували тоді 25 рублів — це чверть учительської зарплати, — згадує Софія Анатоліївна. — У нашому ліцеї є традиція писати листи директору по закінченню школи, так одна випускниця мені написала: "Ваш образ мені запам'ятається з приємним ароматом парфумів". Ще кажуть: "Чутно, що Софія Анатоліївна на роботу прийшла". Я люблю насичені парфуми, трохи солодкі. Вважають, що влітку потрібні легкі, але я постійно використовую ті, які подобаються.

Зараз ви читаєте новину «"Купив велику банку одеколону за вісім рублів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути