Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2013 06:00

Директор заплатить 850 гривень штрафу

На 850 грн оштрафували директора черкаської школи №28 Тетяну Скорик, 57 років, через невчасно вивезені гілки та не посипаний піском тротуар.

9 січня о 14.30 Тетяна Андріївна приходить до міськради на засідання комісії. Під кабінетом чекають четверо жінок і двоє чоловіків.

— Проблема шкіл, що в штаті лише один двірник. У нас 3 гектари двору. Департамент освіти не дає додатково ставку чи півставки двірника. Буває, що місяць-два взагалі немає двірника. Просимо технічок, виходять учителі, діти замість уроків трудового навчання прибирають, — розповідає Тетяна Скорик. — Інспектор каже, щоб розбивали ще й лід на тротуарі. Зрізані гілки сьогодні вивезли. Допомогло СУБ. Зробили б це давно, але казначейство не перераховує наші гроші. У нас є близько 30 тисяч гривень, і ми їх не можемо використати. Це проблема всіх шкіл.

У кабінеті п'ятеро членів комісії. Головує директор муніципальної інспекції Ольга Швець.

— Доріжки почищені та посипані, гілля сьогодні вивезене, — каже Тетяна Андріївна. — Я знайшла підприємство, щоб гілки обрізали безкоштовно. Потім пішли дощі і сніги. Щодо тротуарів, за які кошти ми маємо їх обслуговувати?

— Це ваш обов'язок. Ми не можемо відповідати за казначейство, — додає Швець.

Члени комісії голосують за штраф у 850 грн.

— Хіба я можу зі своєї зарплати заплатити такий штраф? — запитує Тетяна Андріївна і виходить.

Цього ж дня комісія оштрафувала на 340 грн 18-річного хлопця, який розклеїв на трьох стовпах оголошення. На 850 грн — за невчасно вивезені колоди ОСББ на вул. Рябоконя та кількох підприємців за нечищені території.

Зараз ви читаєте новину «Директор заплатить 850 гривень штрафу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути