пʼятниця, 05 грудня 2014 11:01

Зірка "Загубленої" народила дитину

 

Актриса Розамунд Пайк, зірка фільму "Зникла" народила дитину. Сталася це радісна подія у вівторок, 2-го грудня. На даний момент не відома навіть стать новонародженого.

Відзначимо, що для 35-річної актриси і її коханого Робі Уніака, з яким вона перебуває у відносинах з 2009 року, це друга дитина. Розамунд і Робі ростять дворічного сина на ім'я Соло. Незважаючи на те, що пара разом вже багато років, виховує тепер двох дітей, до вівтаря закохані не квапляться. Пайк в інтерв'ю стверджує, що її цілком влаштовує такий стан речей. Так, в 2012 році в журналі Vogue з'явилося наступне інерв'ю зірки:

"Це дуже цікаво, порушувати всі правила. Я не заміжня, у мене є дитина, і мені здається це більш правильним", - сказала зірка.

Також Розамунд зізналася, що саме син Соло допомагає їй відпочивати і по-справжньому розслаблятися після роботи:

"Коли у вас росте маленький хлопчик, то як тільки ви переступаєте поріг свого будинку, відразу бачите, що вся підлога усипанa конструктором Lego - це приголомшливий антидот. Проводячи з дітьми багато часу, ви як би заново переживаєте самі ті прекрасні моменти дитинства, і це є відмінним "підживленням" для вашої фантазії і творчості. А в моїй роботі багата уява - ключовий момент", - говорить актриса.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Загубленої" народила дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути