Ексклюзиви
вівторок, 23 квітня 2013 12:35

ЗМІ пишуть про вагітність Дженніфер Еністон

  Дженніфер Еністон завагітніла за допомогою ЕКЗ
Дженніфер Еністон завагітніла за допомогою ЕКЗ

Американські ЗМІ повідомляють, що 44-річна Дженніфер Еністон нарешті змогла завагітніти. Після багаторічної боротьби з безпліддям голлівудська актриса готується стати матір'ю.

Радісна новина про цікавий стан знаменитості з'явилася на обкладинці американського журналу Star. Згідно з матеріалами преси, Дженніфер вдалася до популярної методикою ЕКЗ (екстракорпорального запліднення).

Це вже не перша спроба Еністон. За словами наближених, думка про дітей переслідувала актрису ще до розлучення з колишнім чоловіком Бредом Піттом. А після знайомства зірки з майбутнім нареченим Джастіном Теру голлівудська улюблениця почала шукати вирішення проблеми ще активніше.

Більше двох років вона лікувалася від безпліддя. Чергова спроба завагітніти за допомогою ЕКЗ нарешті дала результат - Дженніфер скоро зможе пізнати радість материнства.

Інсайдери повідомляють: коли надії Еністон підтвердилися, вона розплакалася від щастя. Тепер голлівудська красуня та її наречений квапляться з організацією весілля. Вони хочуть узаконити свої стосунки до народження малюка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Еністон показала всю красу своїх ніг на прем'єрі фільму

Сама Дженніфер Еністон поки заперечує радісну новину. За її словами, вони з Джастіном Теру поки хочуть пожити один для одного.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ пишуть про вагітність Дженніфер Еністон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути