пʼятниця, 07 жовтня 2011 16:29

Зірки підтримували дитячий спорт вином і фруктами в шоколаді
18

Олексій Кузнєцов на благодійному вечорі
Фото: Фото: Андрій ШМАТОВ
Денис Силантьєв зі своєю дружиною
Виступ гурту "Антитіла"
Ведучі Світлана Вольнова та Григорій Решетнік

6 жовтня в нічному клубі SKYBAR проходив благодійний вечір на підтримку Всеукраїнського проекту "Спортивна дитина — здорова Україна!" за участю відомих спортсменів, бізнесменів, співаків, дизайнерів та лідерів громадських організацій.

Збирали гроші на спортивне обладнання для шкіл та інтернатів. Були представлені ексклюзивні лоти — картини сучасних українських художників, ювелірні вироби, книга Григорія Чапкіса та туристичні путівки.

Перед входом гостей зустрічав молодий спортсмен з футбольним м'ячем.

Перед початком аукціону на сцені розминались акробати, а ведучі, Світлана Вольнова та Григорій Решетнік, узгоджували сценарій. На плазмових телевізорах увесь вечір показували соціальні відео про спорт та здорову спортивну родину. На барній стійці стояли безкоштовні фрукти, скуштувати які постійно запрошували гостей, та фонтан з шоколаду.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Чорні груди і розчепірені ноги: в Києві пройшла "розкішна" вечірка для бомонду

"Це гарний приклад для наслідування. Існують речі, які, якщо не зробиш ти, то їх не зробить ніхто, - розповідає Денис Силантьєв, чемпіон світу з плавання. - Такі заходи об'єднують людей навколо певної ідеї, а також подають приклад для інших. Я особисто закликаю не бути байдужим до спорту і вкладати гроші в потенціал дітей".

На благодійному вечорі також були присутні співачка Альоша, дует Анна-Марія, переможець шоу "Х-фактор" Олексій Кузнєцов, гурти "Антитіла", "Табула Раса" та "Восьмий день".

Одним із лотів стала також книга Григорія Чапкіса "Танець і любов: секрет довголіття", яку придбали за 600 гривень. До свого твору Чапкіс додав абонемент на відвідування його школи танців та один персональний урок з будь-якого танцю.

"Мені запропонували участь у цьому вечорі і я погодився, бо не відмовляюсь від благодійності, тому, власне, й виставив свою книгу на продаж, щоб зробити власний внесок у цю справу, - коментує Григорій Чапкіс за столиком біля сцени. - У книзі — частина мого серця і я дуже сподіваюсь, що вона комусь стане в пригоді".

Справжня боротьба розгорнулась за картину художниці Ольги Антоненко "Годинник" між дизайнером Олегом Скирдою та бізнесменом Віталієм. Останній і придбав твір за 3100 гривень.

За словами організаторів, надалі також плануються подібні акції на підтримку дитячого спорту в Україні. Проект ставить за мету зібрати 700 тис гривень, за які встановити 100 тенісних столів на прибудинкових територіях у Києві, Донецьку та Львові. Організатори закуплять комплекти спортивної форми та створять новий дитячий майданчик в інтернаті в Броварах.

Зараз ви читаєте новину «Зірки підтримували дитячий спорт вином і фруктами в шоколаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути