середа, 12 вересня 2012 10:25

Зірка "Зеленої милі" помер через проблеми з диханням

Зірка "Зеленої милі" помер через проблеми з диханням
Майкл Кларк Дункан страждав на аноксичну енцефалопатію Фото: firstnews.ru

Стала відома причина смерті популярного голлівудського актора, зірки фільму "Зелена миля" Майкла Кларка Дункана. У артиста були серйозні проблеми з диханням.

Як передають зарубіжні ЗМІ, причиною смерті актора стала дихальна недостатність, викликана цілою низкою захворювань. За словами лікарів, актор страждав на аноксичну енцефалопатію - патологію, що виникає на грунті гіпоксії через розлади легеневої вентиляції, кровообігу або тканинного обміну. Мало того, важливими чинниками загибелі артиста вказуються фібриляція шлуночків і гострий інфаркт міокарда.

Нагадаємо, американський актор Майкл Кларк Дункан, відомий за роллю Джона Коффі у фільмі "Зелена миля", помер у США 3 вересня на 55-му році життя. У середині липня Дункан був екстрено госпіталізований після зупинки серця. Лікарів викликала рано вранці подруга актора Омароза Сталлуорт. Вона побачила, що Дункану стало погано з серцем. Дівчина вмить взяла себе в руки і провела необхідні реанімаційні процедури - зокрема, зробила актору непрямий масаж серця.

Лікарі, які прибули на місце події за лічені хвилини, екстрено госпіталізували зірку в найближчу лікарню. Вони доставили актора в реанімацію однієї з клінік Лос-Анджелеса. Медики намагалися зрозуміти, що викликало зупинку серця. Однак жодних прогнозів щодо одужання актора лікарі не давали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Кларк Дункан із "Зеленої милі" помер після інфаркту

Майкл Кларк Дункан, який отримав прізвисько Голлівудський гігант за високий зріст, помер буквально напередодні весілля. 54-річний актор вперше за все життя збирався одружитися з телеведучою і баптистським священиком Омарозою Сталлуорт.

Крім "Зеленої милі" Дункан відомий своїми ролями у фільмах "Армагеддон", "Дев'ять ярдів", "Цар скорпіонів", "Місто гріхів". За роль другого плану у кінодрамі "Зелена миля" 1999 року він висувався на премію "Оскар".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Зеленої милі" помер через проблеми з диханням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути