четвер, 07 липня 2011 09:54

Зірка "Таксі" у в'язниці намагався перерізати собі горло

Зірка "Таксі" у в'язниці намагався перерізати собі горло

Відомий французький актор алжирського походження Самі Насері, який зіграв роль таксиста Даніеля в чотирьох частинах культовому фільму "Таксі", здійснив спробу самогубства.

Нагадаємо, з 31 травня цього року Насері знаходиться в одній з в'язниць Грасса, де йому належить провести 16 місяців за напад і нанесення ножових поранень в січні 2009 року. За словами подруги Самі, Одрі, Насері спробував перерізати собі горло, після чого був доставлений в тюремну лікарню і поміщений в психіатричне відділення. Одрі заявила, що "у в'язниці занадто суворі порядки, а охоронці нелюди".

Зазначимо, що, за словами адвоката Насері, актор нещодавно переніс пересадку нирки, і його госпіталізація пов'язана саме з цим.

В середині травня, безпосередньо перед тим, як відправитися у в'язницю, Насері встиг відвідати Каннський фестиваль. За словами очевидців, прибувши на кінофорум, Насері вів себе не дуже пристойно. У понеділок, 4 липня, кримінальний суд Грасса засудив його до виплати штрафу в розмірі 10 тисяч євро, покаравши, таким чином, за "образу співробітника поліції та ексгібіціонізм".

Нагадаємо, що в 2003 році Насері був затриманий за агресивну поведінку на дорозі та побиття водія іншого автомобіля. Актора засудили до восьми місяців в'язниці умовно, виплати штрафу в розмірі 5 тисяч євро і позбавлення водійських прав строком на три роки.

У листопаді 2005 року Насері побив стиліста фірми Von Dutch: ця "нестриманість" коштувала йому двох місяців в'язниці.

У лютому 2007 року Насері був визнаний винним у замаху на охоронця нічного клубу і засуджений до дев'яти місяців тюремного ув'язнення, шість з яких були визначені як умовні.

14 жовтня 2008 Самі Насері, перебуваючи за кермом, причому, без водійських прав, збив співробітницю паризької поліції. Жінка отримала легкі травми, а Насері був засуджений до шести місяців позбавлення волі у виправній установі суворого режиму і штрафу в розмірі 7,5 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Таксі" у в'язниці намагався перерізати собі горло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути