субота, 23 липня 2016 21:46

Зірка "Сватів" зустріла нове кохання

Зірка "Сватів" зустріла нове кохання

Зірка серіалів "Родичі" та "Свати" Катерина Кістень зізналсь, що зустріла нове кохання на прем'єрі вистави. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я розуміла, що він дає мені якісь знаки, я робила теж саме. Для мене це неймовірна зустріч, про яку мріють і говорять, для мене означає, що це щось справжнє, сподіваюсь", - говорить Катерина Кістень.

Коханий балує акторку нестандартними подарунками.

"Я хотіла піти на концерт, це був гурт Scorpions, як це не дивно, я дуже люблю їхні балади, просто якось, сказавши при буквально першій зустрічі, на наступний день мені було подаровано інший подарунок, в якому був просто конверт. Я подумала: лист чи записка. Він запитав мене через деякий час: "ти не викинула, прочитала, а ти зазирнула туди?". і от коли я зазирнула, там були квитки, їх було два, ми пішли кричали там, як ненормальні - почувалися набагато років молодше, я отримала задоволення. Справа не в подарунку, а в тому, що людина чує бажання і здійснює їх, і я всім цього бажаю".

До речі, раніше Кістень зіграла чимало оригінальних ролей, серед яких і представниць нетрадиційної сексуальної орієнтації. Після цього їй було складно переконати незвичний фан-клуб у своїй гетеросексуальності.

"У мене після з'явився фан-клуб жінок з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, які запевняли мене, що так зіграти не можна, не знаючи предмета. Тому не треба нам розповідати. Є якась сила тяжіння, що ти можеш і вашим, і нашим", - говорить Катерина Кістень.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сватів" зустріла нове кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути