вівторок, 16 серпня 2011 15:42

Зірка "Сутінок" Крістен Стюарт стала справжньою леді
5

Фото: Фото: Wmagazine

Головна героїня саги "Сутінки" Крістен Стюарт стала справжньою леді у фотосесії журналу W.

Вона змінила звичні кросівки на туфлі, а хлоп'ячі сорочки - на шикарні сукні.

У своєму інтерв'ю журналу W вона розповіла, що вже 18 листопада вийде нова частина "Сутінок", в якій її героїня Белла і вампір Едвард нарешті одружаться.

"Це було моє перше весілля. Мені це здавалось повним божевіллям. Постійні примірки весільної сукні неабияк вимотували - постійно щось змінювали, дошивали, а потім міряли по-новому", - розповідає Крістен про свої зйомки.

Актриса також розповідає, що в останній частині фільму будуть ті особливі моменти, на які люди чекали дуже довго: власне весілля Едварда й Белли, вагітність героїні та народження дитини. Але для самої Крістен частково ця гра здавалась драматично-кумедною. "З одного боку смішно грати постійне занепокоєння, останню зустріч із батьком по фільму, але з іншого - це все вже залишиться в минулому і моє перше весілля вже ніколи більше не повториться", - коментує Крістен.

Після зйомок фільму Стюарт остаточно розпрощалася з образом Белли, і в якийсь момент, це їй навіть сподобалось, тому що робота дуже вимотувала і вона б не проти відпочити і від образу обраниці вампіра, і від фільму.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сутінок" Крістен Стюарт стала справжньою леді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути