середа, 19 жовтня 2016 14:58

Зірка "Сутінків" схуд на 15 кілограмів заради нової ролі

Зірка "Сутінків" схуд на 15 кілограмів заради нової ролі

Актор Роберт Паттінсон став ще одним актором Голлівуду, який заради ролі здатний пожертвувати своїм здоров'ям і змінитися практично до невпізнання. Днями відбулася прем'єра фільму "Загублене місто Z", де Роб зіграв одну з головних ролей. На прем'єрі актор був присутній особисто, тому від уваги до своєї персони йому втекти не вдалося. Разом з колегою Сієною Міллер Паттінсон позував фотографам, а ті в свою чергу були вкрай здивовані зовнішнім виглядом актора.

Справа в тому, що зірка "Сутінкової саги" виглядав нездорово і навіть хворобливо. Як зізнався Роберт, для ролі він схуд на 15 кілограмів. Британець сильно обмежив свій раціон і майже нічого не їв під час знімального процесу. Як розповів актор, схуднення було не тільки його завданням, а всієї команди в цілому. Особливої дієти дотримувалися всі члени знімальної групи і каста:

"Ми їли яйце на сніданок, авокадо і рибу на обід, більше протягом дня ми не їли нічого". Також для фільму Роберт відростив густу бороду, з якою був радий розпрощатися на прем'єрі фільму:

"Я ростив її цілу вічність, і я був щасливий нарешті звільнитися від неї".

Нагадаємо, фільм для якого Роберт так змінився розповідає про археологів, які йдуть на пошуки загубленого міста, прихованого в джунглях Бразилії. Дія картини відбувається в 1925 році. Режисером і сценаристом картини виступив Джеймс Грей, відомий за такими фільмами, як "Господарі ночі", "Коханці" і "Фатальна пристрасть". В основу сценарію була покладена книга Девіда Гранна, де мова йде про британського полковника Персі, який очолював експедицію з пошуку столиці інків, легендарного Ельдорадо або "Міста Z".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сутінків" схуд на 15 кілограмів заради нової ролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути