пʼятниця, 23 грудня 2016 13:06

Зірка "Шерлока" розбігся з цивільною дружиною

Зірка "Шерлока" розбігся з цивільною дружиною

В інтерв'ю Financial Times Мартін Фріман, зірка серіалу "Шерлок" розповів, що вони з Амандою Аббінгтон вже не разом. Актори були багаторічними партнерами не тільки поза роботою, але і на знімальному майданчику: знялися в багатьох спільних проектах, останнім з яких став серіал "Шерлок" (Sherlock), де вони виконали ролі Джона і Мері Ватсон.

"Я більше не з Амандою. Ми залишилися дуже дружні. Завжди буду любити її", - сказав Мартін Фріман журналістам.

Аманда порадила представникам преси, що звернулися до неї за коментарями, залишити в спокої її особисте життя і зосередитися на професійній сфері - актриса визнає талант батька своїх дітей:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шерлок" Камбербетч знову стане батьком

"Мартін залишається одним з моїх улюблених акторів. З ним дуже легко і приємно занурюватися в творчість. Він привносить в роботу багато цікавого, кожен раз копається в ролі і знаходить несподіваний кут сприйняття. Обидва наших персонажа вирушили в дивовижну подорож, пуститися в яку з Мартіном було абсолютним задоволенням", - сказала Аббінгтон про спільні з Фриманом зйомки в "Шерлоку".

Колишня пара прожила разом більше 15 років і виховує двох дітей: 10-річного Джо і 8-річну Грейс. Актор визнав, що розставанню частко сприяв його професійний успіх. Популярність Фрімана зросла після виходу на екрани фільму "Хоббіт: Несподівана подорож" (The Hobbit: An Unexpected Journey), в якому Мартін зіграв головного героя. Після цього в фільмографії актора з'явився успішний "Шерлок".
Зараз ви читаєте новину «Зірка "Шерлока" розбігся з цивільною дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути