середа, 20 квітня 2011 12:49

Зірка серіалу "Щасливі разом" худне від танців

Зірка серіалу "Щасливі разом" худне від танців

Російська актриса Наталя Бочкарьова схудла завдяки танцям.

Про це вона розповіла у коментарі Gazeta.ua.

"До мене дуже часто підходять люди і кажуть: "Я тут сиджу на вашій дієті і ніяк не можу схуднути так, як ви". А я взагалі не маю ні найменшого поняття, про яку дієту вони говорять. Бо зараз я худну від танців. Не знаю, скільки я скинула, бо якщо чесно з моменту переїзду в Київ, я жодного разу не стала на ваги. Хоч фізично я відчуваю зміни у своєму тілі", - розповіла Бочкарьова.

Актриса додала, що після "танців" ймовірно розпочнуться зйомки шостого сезону серіалу "Щасливі разом".

"Швидше за все, що буде продовження. Всі глядачі хочуть, та й актори не проти. У нас успішний проект, тоді навіщо зупинятися? Питання тільки в тому, що артисти ростуть. Саша Якін, Ромка, вже далеко не школяр. І Светка, Даша Сагалова, взагалі заміжня. Тому точно сказати нічого не можу", - поділилась вона.

Актриса також розповіла про свій найбільший страх.

"Я понад усе на світі боюся змій. Коли приїхала вступати до Москви, поселилась у сестри своєї двоюрідної тьоті. А вони циркові артисти. І тут виходжу я на балкон і чую щось так шипить. А тут звідкись виповзає змія. Ви просто не уявляєте, що це за відчуття, коли твою ногу обхвачує зміюка. В мене просто був шок", - зізналась актриса.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Щасливі разом" худне від танців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути