Ексклюзиви
вівторок, 18 квітня 2023 14:44

Зірка серіалу "Кріпосна" вразила відвертими фото у прозорій білизні

Зірка серіалу "Кріпосна" вразила відвертими фото у прозорій білизні
Модель спіднього зірки має промовисту назву Provocation Black. Фото: instagram.com/annasagaidachnaya

Українська акторка 33-річна Анна Сагайдачна, яка останнім часом посилено займається танцями на пілоні, показала спортивне тіло в провокаційному образі.

Зірка "Кріпосної", яка успішно взяла участь у чемпіонаті з Pole Dance, обрала для нової відвертої фотосесії сексуальне спіднє від українського бренду. Спекотним контентом вона порадувала підписників в Instagram увечері 17 квітня.

"Коли наперлася пасочок, ковбасок і сіла перебирати знімки з останньої фотосесії. Сьогодні рівно рік, як я займаюся спортом", – написала Сагайдачна, подякувавши своїй тренерці.

Модель чорного спіднього у прозору сіточку під назвою Provocation Black звабливо підкреслило м'язи зірки та сталевий прес. Образ жінка доповнила червоним манікюром, яскравим вечірнім макіяжем і стриманою зачіскою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Anna Sagaidachna (Tretiak)🎬 (@annasagaidachnaya)

Зірка серіалу "Кріпосна" майже 10 років займається танцями на пілоні. Вона показала свої вміння для підтримки Збройних сил України. За словами артистки, "фронт" "На підборах" за три благодійні майстер-класи зібрав понад 6 тис. грн. Ці кошти відправлять фонду "Повернись живим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикрила руками голі груди: Анна Кошмал відверто позувала на камеру

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Anna Sagaidachna (Tretiak)🎬 (@annasagaidachnaya)

Ексчоловік Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу, який пишається своїм життям в Україні під час війни, повіз свою нову кохану на відпочинок до Домінікани. Пара у яскравих пляжних луках насолоджувалася відпусткою.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Кріпосна" вразила відвертими фото у прозорій білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути