Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2014 11:51

Зірка "Маргоші" знаходиться у критичному стані

Автор: onrest.info
 

Російська співачка і актриса, колишня учасниця популярної в 90-х музичної групи "Ліцей" Олена Перова знаходиться в критичному стані. Про це повідомляє російське видання Life News.

38-річна знаменитість перебуває в одній з московських клінік, де її в буквальному сенсі слова, намагаються повернути до життя. Причиною такого стану є вживання алкоголю і психотропних препаратів, які поки не вдалося встановити.

Нагадаємо, проблеми з алкоголем у Олени давно. Так, в минулому році внаслідок свого нетверезого стану Перова потрапила в аварію: на своєму автомобілі вона на швидкості врізалася в припарковану іномарку, що знаходилася "на аварійці". Наявність алкоголю в крові підтвердила і судово-медична експертиза. Зірка "Маргоші" так поспішала до свого психоаналітика, з яким у неї була призначена зустріч. Протаранивши чужий автомобіль, Перова спробувала втекти з місця аварії і взагалі, за словами очевидців, вела себе неадекватно. При цьому травми, отримані внаслідок ДТП, були вельми серйозними: забій грудної клітки і травма плеча. Відправили Перову в психосоматичне відділення однієї з московських лікарень, куди зазвичай потрапляють люди, що намагаються покінчити життя самогубством. Очевидці також стверджували, що руки Перової були всі в ранах, немов від порізів.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Маргоші" знаходиться у критичному стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути