середа, 20 квітня 2016 15:59

Зірка КВК Сергій Писаренко у 90-ті займався боксом, щоб вижити

Зірка КВК Сергій Писаренко у 90-ті займався боксом, щоб вижити
Автор фото Ірина Козюпа

Зірка КВК, актор Сергій Писаренко знявся у новій стрічці каналу 1+1 "Я з тобою". Актор, якого звикли бачити у гумористичних ролях, цього разу зіграв головного злодія картини. Gazeta.ua Писаренко зізнався, що йому не довелося вживатися у роль, достатньо було просто пригадати свою юність. Коли зустрічався у бійках зі схожими хлопцями.

"Я пережив 90-ті роки і пам'ятаю обличчя хлопців того часу, займався боксом і до того, як став гумористичним актором, я був звичайним студентом і щоб в 90-ті виживати, займався боксом і у мене на очах була банда спортсменів. У картині "Я з тобою" пригадав обличчях хлопців, які на Уралі ділили територію, як ми розмовляли, і все інше з під свідомості дістав", - говорить Писаренко.

Читайте також: Канал 1+1 представив емоційний фільм "Я з тобою"

"Я кілька разів брав участь у групових бійках, коли ми йшли у наступ проти ще однієї банди. Всі ці бійки я бачив в той час. Потім вже було акторство, психологія і таке інше. Позавчора був на тренуванні. Зараз дивився на удари у кіно і навіть плече смикається. Я досі займаюсь боксом і відвідую тренажерний зал і зберігаю себе у гарній формі", - додає актор.

Роль бандита у "Я з тобою" не єдина негативна роль для Пісаренко. Він нещодавно знявся у схожому образі у одному з серіалів.

"Я вже зіграв одну роль бандита. Це була не головна роль у фільмі, а одна з акторських робіт у серіалі, я зіграв людину, яка була у в'язниці і за нею женеться міліція. В цьому одна річ, коли ти граєш просто бандита, міліція женеться, винуватий чи ні, але тут у "Я з тобою" історія глибше, тут людина, якій наплювати яка ситуація, війна чи ні, хто за яких політиків, він просто робить гроші, справжній бізнесмен, йому ніщо не заважає, він пробиває лобом, головне прибуток, такі люди були у всі часи, навіть під час будь-якої революції".

Зараз ви читаєте новину «Зірка КВК Сергій Писаренко у 90-ті займався боксом, щоб вижити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути