Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2013 13:55

Жизель Бундхен показала двомісячну дочку

 

Супермодель Жізель Бундхен відпочиває з сім'єю на Гавайях. Між прогулянками по пляжу і купанням в морі вона вирішила показати свою двомісячну доньку Вівіан.

Доньку модель та її чоловік Том Бреді ретельно приховували від громадськості. Але на цей раз Жизель вирішила показати малятко. Модель нарядила дівчинку в гарну білу сукню з рюшами та мереживом і влаштувала їй першу в її житті фотосесію на Гаваях.

Жизель тримає Вівіан на руках і з ніжністю дивиться на дитину. Крихітка поводилась спокійно і посміхалася. Найбагатша модель в світі прокоментувала фото зізнанням дочці в любові. "Любов це все!", - написала вона на своїй сторінці Facebook.

Нагадаємо, в лютому 2009 року супермодель вийшла заміж за гравця в американський футбол Тома Бреді. Первісток пари, Бенджамін Рейн Бреді, з'явився на світ в тому ж році 8 грудня. Жизель народжувала його у ванній у своєму пентхаусі. Том тоді зізнався, що народження сина - найпрекрасніша подія в його житті.

"Коли в твоєму житті настає важка смуга, навалюються неприємності, а твій малюк просто посміхається тобі, ти думаєш: "Боже мій, це того варте!" - зазначала в свою чергу Жизель.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У новому будинку Жизель Бундхен є ліфт, міст і баскетбольний майданчик

А 5 грудня 2012 народилася друга дитина - дівчинка на ім'я Вівіан Лейк Бреді. "Ми відчуваємо себе такими везучими, що змогли випробувати на собі це чудо народження ще раз. І ми завжди будемо вдячні за можливість бути батьками ще одного маленького янгола", - зізналася Бундхен. Жизель абсолютно не соромилася свого цікавого стану і навіть за місяць до пологів ризикнула показатись перед папараці в бікіні.

Раніше модель згадувала, що хоче мати багато дітей. Сама вона росла з п'ятьма сестрами. Її чоловік - один із найбільш високооплачуваних спортсменів в США - також виховувався у великій родині.

Зараз ви читаєте новину «Жизель Бундхен показала двомісячну дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути