пʼятниця, 28 жовтня 2011 11:54

За шостий розмір грудей українка потрапила до календаря Playboy
10

Крістал Харріс
Фото: Фото: Playboy
Саша Бонілова

На днях вийшов новий календар Playboy Playmate-2012, який вражає великою кількістю розкішних жінок. На обкладинці красується найпопулярніша зараз плейбоєвська дівчина Крістал Харріс.

Відома вона не тільки своєю розкішною фігурою, а й тим, що влітку кинула за чотири дні до весілля видавця журналу - 85-річного Г'ю Хефнера.

Компанію колишній нареченій Г'ю склала і українка Саша Бонілова: за її розкішний бюст шостого розміру редакція Playboy, не роздумуючи, запропонувала слов'янці місце в своєму календарі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Грудьми місяця" у Playboy знову визнали принади українки

Тим часом, після розриву із Крістал Г'ю недовго сумував. "Ми залишаємося хорошими друзями", - написав він у своєму Твіттері після скасування весілля.

А на підтвердження репутації найбільшого плейбоя з усіх живих чоловіків завів собі відразу двох нових коханок. Однією з них стала 25-річна Анна Софія Берглунд - "Міс січень-2011" журналу Playboy, яка, до речі, повинна була стати подружкою нареченої на весіллі видавця.

Проте його офіційною подругою стала інша модель Playboy - 27-річна Шера Бечард, яка буде дівчиною номеру цього листопаду. Разом з обома блондинками Хефнер з'являється на плейбоєвських вечірках та світських тусовках і, схоже, шалено щасливий.

Зараз ви читаєте новину «За шостий розмір грудей українка потрапила до календаря Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути