середа, 11 січня 2012 14:59

З квартири співака Шури вкрали всі коштовності

З квартири співака Шури вкрали всі коштовності

Колись відомий співак Шура став жертвою злодіїв-домушників. Його квартира зазнала нападу злочинців, які винесли з оселі особисті речі та ювелірні прикраси артиста.

Про пригоду співак Шура дізнався, перебуваючи на відпочинку у Фінляндії. Однак артист прийняв рішення не переривати відпустку.

"Спочатку, звичайно, дуже переживав. Я ж все заробив власними руками. Але потім, поміркувавши, поставився до пограбування філософськи: "Раз взяли - значить, не моє!", - підкреслив поп-виконавець.

Шура повідомив, що крім його житла, злодії залізли ще і в сусідню квартиру.

"У квартирі такий безлад - все перевернули. <...> Вочевидь, у мене шукали гроші. Але я людина розумна: всі заощадження зберігаю в банку. Вкрали коштовності: особливо шкода хрест і каблучку. Великогабаритні речі не взяли: видно, не хотіли звертати на себе увагу", - розповів Шура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шуру побили в центрі Москви

Нагадаємо, поп-виконавець Шура, чиє справжнє ім'я Олександр Медведєв, отримав популярність в 1990-х роках завдяки нестандартній зовнішності: у артиста були відсутні передні зуби, від чого артист під час виконання музичних композицій помітно шепелявив. Крім того, артист частенько виходив на сцену в дивному вбранні або навіть без, обходячись лише обтягуючими брюками. Про співака почали ходити чутки про його пристрасть до алкоголю і наркотиків, а також про нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Сам Шура подібну інформацію не коментував, проте в 2010 році артист вивів у світ свою дівчину Лізу.

Зараз ви читаєте новину «З квартири співака Шури вкрали всі коштовності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути