вівторок, 27 грудня 2011 13:45

Янукович носить на грудях розп'яття "Вхід розсудливого розбійника в Рай"

Президент України Віктор Янукович носить під сорочкою великий хрест на ланцюгу під назвою "Розп'яття. Вхід розсудливого розбійника в Рай".

"Підконтрастивши деталі на фотографії можна сказати, що за формою, доступними деталями і розміром вони ідентичні", - цитує Цензор.НЕТ запис у facebook Ярослава Дебелого.

"Цей хрестик присвячений благорозумному розбійнику. Коли на Голгофі був розп'ятий Ісус Христос, то по двох сторонах були розіп'яті два кримінальні злочинці. На їхній біографії були вбивства, крадіжки та інші кримінальні злочини. Один із розбійників проклинав Христа. Отак тобі, мовляв, і треба. Ти видавав себе за царя, а сам разом із нами тепер несеш покарання. А інший злочинець сказав тому злочинцю: "Дурню, що ти мелеш. Ми з тобою — злочинці і несемо цю кару повільної смерті на хресті, а він — невинний. Його заздрість і гріх людський розіп'яв". Ісус Христос, зібравши останні сили перед своєю тілесною кончиною сказав до цього благорозумного розбійника: "Ти в останні секунди і хвилини свого життя покаявся у злочинах, нині будеш зі мною у раю". Ось цій події присвячений цей хрестик", - розповів Gazeta.ua доктор богословських наук і філософії Дмитро Степовик.

"Люди із кримінальним минулим сподіваються, що покаявшись на певному етапі свого життя, отримають прощення. Бо, мабуть, Віктор Федорович відчуває свої гріхи молодості, які відомі в його рідному місті Єнакієво. Мабуть, якоюсь мірою відчув, що належить до категорії благорозумних розбійників. Це говорить на його користь. Це є форма його покаяння. І це дуже цінне в очах Божих, бо Він прийшов спасати не праведних, а грішників", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович образився на художника за портрет

Зазначимо, фото зроблене після прес-конференції, присвяченої підсумкам першої половини 2011 року, яка відбулася в липні. Тут був помічений хрест на шиї Януковича значних розмірів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович носить на грудях розп'яття "Вхід розсудливого розбійника в Рай"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути