пʼятниця, 21 вересня 2012 09:56

"Я одна із небагатьох далеко не матеріальних дівчат" — Наталя Ворона

"Я одна із небагатьох далеко не матеріальних дівчат" — Наталя Ворона
Екс-дружина Шуфрича не хоче говорити про подарунки від колишніх чоловіків Фото: woman.most.ua

Колишня Нестора Шуфрича Наталя Ворона цього літа разом із 17-річним сином Нестором-молодшим місяць відпочивала в Туреччині.

"Відпочивала із сином в Будрі в Туреччині після того, як він майже на "відмінно" здав екзамени в школі. Дуже хотіла, щоб трохи відпочив перед навчанням в інституті. Оскільки живемо в центі міста, то поїхали якраз на той період, коли в нас було Євро, щоб не бачити всього цього", - зауважила Наталя.

Нестор-молодший вступив до КНЕУ. На запитання, чому це не Швейцарія і Лондон, Наталя відповіла, що їй краще, коли син знаходиться в Україні.

"А чому мій син має вибирати щось інше? Я рада, що він навчається в Україні, що приходить додому і спілкується із своїми друзями. Якщо дитині навіть не по її волі змінюють місце проживання, то для неї це великий психологічний стрес", - зазначає жінка.

А от про своїх колишніх чоловіків, а точніше їхні подарунки, Наталя говорити не захотіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня Нестора Шуфрича планує народити ще раз

"Я навіть не хочу коментувати це... Що за неетичне запитання? Я дуже гідна жінка, яка сама себе поважає і рахувати скільки в мене було чоловіків зовсім неправильно і неприємно. В мене дуже сильно розвинене почуття власної гідності. Може, я одна із небагатьох далеко не матеріальних дівчат. Тому навіть не збираюся відповідати на питання, що мої чоловіки мені дарували. Якщо люди люблять одне одного, то найкращим подарунком є віра в одне одного, надія, любов і взаємодопомога", - наголосила Ворона.

Зараз ви читаєте новину «"Я одна із небагатьох далеко не матеріальних дівчат" — Наталя Ворона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути