середа, 09 листопада 2016 11:14

Володарка Grammy Joss Stone заспівала українську пісню разом з гуртом DVOE

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

Володарка Grammy і мультиплатинових альбомів Joss Stone в жовтні зіграла в Києві концерт в рамках світового "Total World Tour" і представила альбом "Water for your Soul". Joss Stone в 29 років має премії Mercury Prize і Grammy, участь в супергурті Міка Джаггера SuperHeavy, цілих сім номерних альбомів і дуети з легендами світової музики від Джеймса Брауна і Донни Саммер до Роббі Вільямса або Blondie.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми патріоти своєї планети, треба мислити ширше" - дует DVOE

В кожній із країн цього великого світового турне, Joss Stone шукає хороших музикантів, щоб зіграти джем, познайомитися з новими артистами і краще пізнати культуру країни, де грає концерт.

За останні два роки Джосс зіграла концерти більше ніж у ста різних країнах. Майже в кожній з них співачка знайомилась з місцевими артистами, більше дізнавалася про народну музику, співала новими, незнайомими мовами.

В Україні цими музикантами стали DVOE - Оля Діброва і Артем Угодніков.

Отримавши запрошення Joss Stone зіграти разом, DVOE покликали співачку і її команду - бас-гітариста і знімальну групу на свою студію, яка розташована на території Центру Довженка в Києві.

Джем і розмови тривали кілька годин, результатом стало відео, в якому Joss Stone, її бас-гітарист Pete Iannacone, Оля Діброва і Артем Угодніков заспівали українську народну пісню "Ой за гаєм зелененьким", в UK garage (один з музичних стилів, який DVOE використовували в останньому альбомі).

Зараз ви читаєте новину «Володарка Grammy Joss Stone заспівала українську пісню разом з гуртом DVOE». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути