вівторок, 19 лютого 2013 14:11

Власова розповіла про колишнього стриптизера репера Ларсона

Власова розповіла про колишнього стриптизера репера Ларсона
Співачка назвала їхні стосунки "місяць знайомства і все життя ганьби" Фото: ivona.bigmir.net

Євгенія Власова шкодує, що була знайома з репером Ларсоном та була з ним у стосунках. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН. Нагадаємо, їхній роман тривав недовго і парочка розійшлась після того, як у Власової виявили рак.

"Я його вигнала прямо з лікарні. Знаєте, місяць знайомства і все життя ганьби - я ось так це називаю. Якщо ви згадаєте наше з вами інтерв'ю, коли ми тільки-тільки познайомилися. Я говорила, який він чудовий, як добре він з дочкою моєю поводиться. І рівно через місяць я потрапила в лікарню і звідти мені довелося його вигнати, тому що я бачила, що при всіх його зізнаннях у коханні, він гуляв, і рівно буквально через тиждень, як я його вигнала, його бачили вже з іншою дівчиною. І так само є інформація, що після того, як він з Ірою розлучився, або вона з ним - не важливо, вже його в якомусь ресторані бачили з іншою брюнеткою. Я не знаю, як взагалі Іру занесло, красиву дівчину, да власне, напевно, як і мене... Він, мабуть, як стриптизер колишній має підхід до жінок, я так розумію. Він знає, на яку кнопочку натиснути, відчуває людей", - підкреслила співачка.

За словами Власової, якби не знамениті партнерки, про Ларсона ніхто б взагалі не знав.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Євгенія Власова втратила волосся після курсу хіміотерапії

"Мало хто б знав, хто це такий, якби, припустимо, ні я, ні всі, кого перераховують на сьогоднішній день в пресі... Хто б знав про цю людину? Насправді, таке відчуття, що він поставив собі мету певну... Мені просто цікаво, хто наступна жертва", - зізналася Власова.

Зараз ви читаєте новину «Власова розповіла про колишнього стриптизера репера Ларсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути