вівторок, 30 жовтня 2012 16:14

Володимир Бебешко перший раз одружився на зоні

Володимир Бебешко перший раз одружився на зоні
Продюсера посадили на чотири роки за спекуляцію Фото: e-motion.tochka.net

Володимир Бебешко у минулому отримав чотири роки суворого режиму. Такий вирок отримав відомий продюсер Володимир Бебешко за звичайнісінький нині бізнес, який у часи Андропова називали спекуляцією, повідомляє ТСН.

"Чотири і то суворого режиму. Із них два — на зоні, два — на виправних роботах, нібито, але я не працював", - розказав продюсер в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Володимира Бебешка засудили за спекуляцію. Зараз це називають бізнесом. Композитор-початківець намагався заробити собі на життя. Купував речі на Західній Україні і перепродував у Росії.

"Там дурна історія, тому що в принципі я тим не займався, щоб ходити на базар продавати. Просто приїхали друзі, я у Львові показав місце, де можна купити у поляків речі. А вони поїхали в Росію, пішли на базар, поставили там в п'ять разів дорожче і зразу їх взяли. Вони довго не думаючи, сказали: "Це він навчив нас". І замели всіх підряд, коротше", - наголосив Бебешко.

За словами продюсера, його життя хлопця з інтелігентної родини на чотири роки перетворилося на суцільне пекло. Він опинився на зоні разом з убивцями, рецидивістами та ґвалтівниками.

Композитор каже, що на зоні йому пощастило. Його одразу примітив один із кримінальних авторитетів і захотів навчитися грі на гітарі.

"Я з першого дня на зоні попав під крило самого головного бандита. Я його на гітарі вчив грати. І тому я був під хорошим захистом. А так я не знаю, що було б", - підкреслив продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Бебешко любить працювати з Ротару

За ґратами Бебешко справив і своє перше весілля.

"Я навіть і розписався на зоні. У мене була перша дружина "сестричка Віка" (співачка Віка Врадій, яка співпрацювала з "Братами Гадюкіними", - ред.). Її не пускали до мене і нам довелось розписатися на зоні для того, щоб вона мала вільний до мене доступ. Таке цікаве було весілля на зоні", - зауважив він.

За ґратами композитор писав музику. За словами Бебешка, вона не мала жодного стосунку до шансону. Вірити пропонує на слово, бо все, що могло б нагадати йому про ув'язнення, він знищив.

"Перебування там дуже багато чому навчило. Я став десь психологом. Якщо я потраплю в якусь ситуацію, де попадаються люди стрьомні, братки або що, то я знаю, як з ними розмовляти", - підкреслив Бебешко.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Бебешко перший раз одружився на зоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути