понеділок, 27 травня 2013 13:39

Вітаса позбавили українських прав через збиту велосипедистку

Вітаса позбавили українських прав через збиту велосипедистку
Вітас Фото: ИТАР-ТАСС

Світовий суддя дільниці № 414 Останкінського району Москви винесла рішення про позбавлення на півтора роки водійського посвідчення співака Віталія Грачова, відомого як Вітас, за відмову від медобстеження після наїзду на велосипедистку.

Суддя Вікторія Лапіна визнала співака винним в порушенні частини 1 статті 12.26 КоАП РФ ("Відмова від медосвідчення"). При цьому Вітас відбувся мінімальним покаранням, оскільки по даній статті йому загрожувало позбавлення посвідчення на строк від півтора до двох років.

Лапіна також відмовила у клопотанні адвоката співака, який вимагав запросити про місцезнаходження водійських прав в поліції, підкресливши, що не встановлено, де знаходяться ці права і чому йому як українському громадянинові їх не повертають.

За словами захиста Вітаса, суд не може забрати іноземне водійське посвідчення, а тільки має право призупинити його дію в Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітас готовий все життя просити вибачення у збитої ним велосипедистки

10 травня, керуючи машиною Infiniti, Грачов збив велосипедистку в районі ВВЦ. Після інциденту співак відмовився проходити медичний огляд, з цієї причини поліцейські склали на нього адміністративний протокол.

Зараз ви читаєте новину «Вітаса позбавили українських прав через збиту велосипедистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути