понеділок, 16 березня 2009 15:07

Віталій Козловський крутить роман відразу з двома (ФОТО)

Що сталося з Віталієм Козловським? Раніше він був скромним, соромливим хлопцем. Його майже ніколи не помічали в товаристві дам. І вже тим більше жодна дівчина не носила почесного звання "його коханої".

Але останнім часом Віталіка ніби підмінили. Він був помічений відразу з двома дівчатами.

З першою, моделлю Мариною Хорольською папараці вперше помітили Віталіка близько місяця тому. Тоді у них було секретне побачення в ресторані "Москва". Але зовсім недавно співак почав проявляти знаки уваги до Марини, вже не ховаючись від фотокамер.

Але мало хто знає, що вільний від публічних заходів час Козловський проводить зовсім з іншою дівчиною. І вона - повна протилежність Хорольській. З цією таємничою, дуже простою на вигляд панночкою співака сфотографували папараці в кінотеатрі на Оболоні. Брюнетка дуже схожа на давню знайому Віталіка - Валентину Паравян. Вона починала з Козловським в "Шансі", а потім, як писали в пресі, крутила з Віталіком роман.

Парочка ходила на романтичну комедію "Любов у великому місті". Сеанс закінчився о 22.30, і Віталік попрямував проводжати супутницю. Дорогою він доглядав за нею: допомагав надіти скромну шубку, купив мінералку та, скоріш за все, диск з фільмом, який незнайомка крутила в руках. Вона ж йшла з ним під руку, щось щебетала і ніжно дивилася прямо в очі. У тусовці говорять, що ця темненька мила панночка і є справжня кохана Віталіка.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський крутить роман відразу з двома (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути