пʼятниця, 22 березня 2013 17:01

Вірастюк та Скрипка вибирали дівчат для календаря "Playboy"
24

Фото: Фото надані Harley-Davidson Kiev

21 березня в столичному клубі "Делюкс" пройшов перший відбірний конкурс "Міс Harley-Davidson 2013". Його організувала компанія "Harley-Davidson" та журнал "Playboy". В ньому взяло участь 12 дівчат. Переможниць вибирали найсильніший чоловік світу Василь Вірастюк та музикант Олег Скрипка.

"Претендентки на звання "Міс Harley-Davidson" мають бути дуже красиві, вміти виражати свою індивідуальність", - каже голова оргкомітету конкурсу Вікторія Боярина.

Дівчата дефілювали по подіуму в трьох образах: майках і шортах, сукнях та чорно-білій білизні. Конкурс виграла киянка Наталя Череднічок. Замість корони із діамантами їй на голову одягли мото-шлем.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Голі "НеАнгели" обіймали одна одну на сторінках Playboy

Сам конкурс "Міс Harley-Davidson 2013" складається з кількох відбіркових етапів, які пройдуть в різних містах України. Один з них відбудеться в Інтернеті в травні. В червні конкурс пройде в Одесі, в жовтні - в Донецьку і фінал відбудеться в грудні в Києві. В кожному відбірковому турі візьме участь 12 дівчат, з яких у фінал виберуть трьох. Головні вимоги до конкурсанток — ріст від 173 до 180 см та вік від 18 до 25 років. Розмір грудей значення не має.

Переможниця конкурсу стане моделлю для щорічного календаря від журналу "Playboy".

Зараз ви читаєте новину «Вірастюк та Скрипка вибирали дівчат для календаря "Playboy"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути